18 juni 2017: jubileumconcert in Sint-Jozef Rijkevorsel

Datum / Uur
18/06/2017
14:00 - 17:00

Locatie:
Parochiezaal Sint-Jozef

Evenement:


Op zondag 18 JUNI 2017 geven wij een jubileumconcert nav ons 20-jarig bestaan!

Als special guests hebben we niemand minder dan NICO SCHEPERS en de ANDREW SISTERS !

Dit alles zal doorgaan in de Parochiezaal van Sint-Jozef Rijkevorsel, Pastoor Lambrechtsstraat 1. Het concert start omstreeks 14u en eindigt rond 16.30

 

 

Inkomkaarten kunnen nu reeds besteld worden en bedragen 10 euro in voorverkoop. Aan de kassa betaalt U 12€. U kan het bedrag overschrijven op rekening van de Freddy Sunder bigband vzw met vermelding van het aantal kaarten. Deze zullen dan beschikbaar zijn aan de inkom.

IBAN : BE98 7350 1836 2993 – BIC : KREDBEBB

U kan zich ook inschrijven via onze ticketdienst : www.freddysunderbigband.be/tickets/

 

NICO SCHEPERS

Nico Schepers (°1974) begon met trompet spelen op 6 jarige leeftijd. In 1999 studeerde hij af als docerend en uitvoerend musicus (lichte muziek) aan het conservatorium van Rotterdam. Hij speelde meermaals op het “IAJE” festival in New York en New Orleans. Hij was regelmatig te horen op het “North Sea”, “Montreux” en “Middelheim” Jazz festival. In januari 1998 won hij in Nederland de “Erasmus Jazz” prijs en één jaar later de “VSB Music Award” met zijn eigen kwartet. Sinds oktober 1999 doceert hij aan het conservatorium van Antwerpen. Grotere formaties waar hij in het verleden mee samenwerkte zijn WDR Bigband,Maria Schneider Orchestra,Jazz Orchestra of the Concertgebouw,European Broadcasting Bigband,Cubop city Bigband,Nueva Manteca,Blue Blot,El Tattoo del Tigre,Belle Perez Band,Natalia Band, & Momenteel speelt hij bij: het Brussels Jazz Orchestra,High Voltage Sextet,Amina Figarova,Chris Strik New Orleans Xperience,Bart Quartier Quintet,Soulsister en de blazerssectie The Heavy Horns. Onder andere met deze sectie werkt hij als studiomuzikant in België, Nederland en deed hij verscheidene opnames,optredens met artiesten uit allerlei genres: Clouseau,Laura Fabian, Mauranne,Helmut Lotti, Paul Young,Axelle Red,Bram Vermeulen,Kommil Foo,Will Tura,& Regelmatig verleent hij ook zijn medewerking aan tv- produkties op VRT en VTM.

 

Volg ons op :
FacebookyoutubeFacebookyoutube