2019-12-02 Jazzclub Houtum Kasterlee

Na 17 jaar kregen we nog eens de gelegenheid om op te treden in Jazzclub Houtum Street in Kasterlee. De opkomst op een maandagvond was overweldigend en de mooie zaal zat dus afgeladen vol met enthousiaste jazz- en bigbandfans. Het had waarschijnlijk ook te maken met de aanwezigheid van onze dirigent Eric Buyle die geen onbekende is in het muziekminnende Kasterlee. En het gaf ons de vleugels om een goed concert te geven, mede door onze geweldige zangtalenten Karin en Franky Dyson. Hier volt een impressie van de avond (klik op de eerste foto om een diavoorstelling te starten):

1
Opname tijdens het concert in jazzclub Houtum Street te Kasterlee op 2 december 2019.
Solisten :
piano: Miel De Koninck
Sax alto: Hans Verheyen
Voor Miel is het zijn vuurdoop, want dit is het eerste concert dat hij meedoet na een inwerkperiode van slechts enkele maanden. We zijn dan ook heel blij met dit supertalent van 17 jaar.