2019-09-04 : Tribute to Freddy Sunder in de Volkslust te Merksem

Tributeconcert voor onze overleden ere-dirigent Freddy Sunder, die op 5 augustus 2016 overleed. De plaats van het gebeuren was het lokaal van de Antwerpse Jazzclub die onze bigband had uitgenodigd om hun jaar te openen: zaal De Volkslust in Merksem. Het concert werd vakkundig aan elkaar gepraat door Viviane die eveneens een mooie diaprojectie in elkaar had gestoken over het leven van Freddy Sunder. Uiteraard stonden enkele van zijn grote hits van de jaren 50 en 60 op het programma zoals Rio Rita en Calling Car Boogie, maar ook enkele mooie arrangementen die hij speciaal voor “zijn jongens” had geschreven.

Wij bedanken de jazzclub, en in het bijzonder Eric De Vos, die ons tevens begeleidde op piano, voor de hartelijke, verzorgde ontvangst en het talrijke publiek dat aanwezig was. Het was een topavond. Ook een welgemeende dank voor de fotografen, waaronder Lut Van Gaver voor de fantastische foto’s.