20 oktober 2019: Jaarconcert met The Voice Senior-winnaar John Leo

Kaart wordt geladen...

Datum / Uur
20/10/2019
14:00

Locatie:
CC 't Heilaar

Evenement:


De FREDDY SUNDER BIGBAND en zijn dirigent Eric Buyle

nodigen U graag uit op hun

JAARCONCERT

in het Heilaar te Beerse op 20 oktober 2019

Dit jaar hebben wij beroep kunnen doen op niemand minder dan de winnaar van het eerste seizoen van de Voice Senior, JOHN LEO.

 Dit is een interview dat John gaf nadat hij verkozen was als winnaar (bron: Gazet Van Antwerpen) :

Muziek heeft altijd in Johns genen ­gezeten. Als vijfjarige kreeg hij een ­accordeon, en via de pastoor leerde hij het liedje Te Lourdes in de Bergen. Met zijn showband speelde hij in de jaren tachtig en negentig vaak in Duitsland, Oostenrijk en Nederland. “Ik zing het liefst met een acht- tot tienkoppig orkest. Ik heb dat ook jarenlang gedaan.

Leo is dan ook al 50 jaar muzikant, waarvan 25 jaar professioneel. Hij begeleidde vanaf het begin van de jaren 70 heel veel artiesten waaronder Marc Dex, Ann Christy, Helmut Lotti, Ben Cramer en Rob De Nijs. Thuis heeft hij zelfs een opnamestudio en repetitieruimte. Hij ademt muziek en dat bewees hij in de finale met een kraakheldere versie van ‘Hij was maar een clown’ van Nederlander Ben Cramer.

Hij kent dan ook veel artiesten, “die ik even makkelijk opbel als mijn familie”, zegt hij. “Het zou best kunnen dat ik de meest professionele deelnemer van The Voice Senior was. Maar bij die zestien overblijvers na de ‘blind auditions’ zat veel talent. Daar kan je prachtige shows mee te maken.”

Noteer alvast de datum van zondag 20 oktober in uw agenda!

Bestel HIER reeds uw kaarten.

Volg ons op :
FacebookyoutubeFacebookyoutube